Tere, mina olen Renee!

Kui sul on vaja fotograafi, siis võta julgelt ühendust!
Renee Altrov
renee.altrov@gmail.com
372 569 511 81
.

Monday, July 7, 2008

5. juuli "Isle of Skye"

[he 'geda mehega sain edasi, kes n'gi v'lja nagu pensionile l'inud surfar.
t[[p reisib ka aga ainult odavates maades sest euroopa jaoks n'iteks ei ole tal raha.k'ib indias ja sihukestes kohtades.
Mallaigis oli suur festival, oleks ]nnerattaga peaaegu patareidepeal t;;tava teleka v]itnud.praamiga j'lle [le mere Skye saarele.
V'ikesed majakesed m'gede otsas.
sain v'ga huvitavate inimestega tuttavaks(hingelt ilusad inimesed/headust kiirgas palju)
Viisid mind saare pealinna "Portree"
v]ttis peale [ks t[[p 1966 aasta range roveriga. Mees ise oli [leni ]line aga kuradi ]nnelik. Masin tegi retsi m[ra ja kihutas hullult. turvav[[sid polnud sest nii vana auto. kahe istme vahel oli suur auk kust paistis asfalt ja gardaan v]i mingi asi mis autot edasi veab ;) .mees ise veel vahepeal karjus l'bi m[ra et see on kontitsioneer. j]udsime tema kodu juurde kus ta [tles et ta just ostis selle auto s]bralt ja et ta kutsuks mind k[lla sest ta naisel on ka s]brad k]las aga tal on hullult kiire. siis ilmus v'lja ta vend kuskilt. samasugune hullumeelne (heasm]ttes).
vend [tles et viskab mind 'ra paar kilomeetrit sadama juurde, t[[p oli nagu shotimaa Fred J[ssi.
k]ik mida ta r''kis oli nagu aastatega kokku kogutud elutarkus.
viis mind m''da [hte v'ikest k[lateed k]ige ilusamasse kohta mida siiamaani olen n'inud siin. Kohta kutsuti Haldjate m'gedeks. sihukesed v'ikesed k[nkad kus peal on rohi nagu vaip(madal ja sile).
lambad igalpool. algul ei teadnud et see on haldjate m'gi, vaatasin et muru kasvab imelikult ringikujulistes kombinatsioonide ja inimesed on teinud kividest igasugu suuri kujundeid ja keskele on raha visatud ja muid isiklikke esemeid.tundus et mingid j]ud on vist ikkagi m'ngus.
mingihetk tulid 2 neiut iisraelist ja k[sisid et kas sa ei karda siin ;;bida? et need on haldjate m'ed ja kes siin ;;bib see n'eb keset ;;d haldjaid. hmm...
kerge judin k'is k[ll l'bi keha sest koht tundus t'pselt sihuke kus v]iks haldjaid n'ha.

No comments: